Een verborgen pareltje middenin Kortrijk

Op het Buda-eiland, het bruisende en historische stadsdeel van Kortrijk, realiseert Koramic Real Estate 
het stijlvolle residentieel project Meerlenhof. Een bijzonder mooi project bestaande uit woningen en appartementen die beide grenzen aan een magnifieke historische binnentuin. 

Afspraak inplannen

Luxueuze afwerking

Op deze uitzonderlijke locatie langs de Leie komen er 5 stadswoningen met private tuin, 6 appartementen met ruime terrassen in de unieke binnentuin en 13 appartementen met één of meerdere terrassen aan de Leie . Alle wooneenheden worden volledig afgewerkt met een doordachte selectie van hoogwaardige materialen en hebben een luxueuze graad van afwerking. 

5 stadswoningen langs de Leie

In het historisch waardevolle gebouw, vroeger gekend onder de naam Fabrique des Plaques Photographiques Leaucourt, komen er 5 woningen met gem. 200m² bewoonbare opp., elk met een zonovergoten tuin en met zicht op het rijkelijk groen van de binnentuin. De gevel van het gebouw wordt volledig gerenoveerd zodat de historische ziel en de authenticiteit bewaard blijven voor de toekomst. Achterliggende constructies zijn volledig nieuw zodat de woningen van alle hedendaags comfort kunnen genieten.   

De appartementen

Meerlenhof is opgesplist in twee gebouwen namelijk 6 appartementen in de unieke binnentuin en 13 appartementen aan de Leie. 

De appartementen aan de Leie situeren zich in een nieuw gebouw met een stijlvolle architectuur. Ze zijn allen van het type doorzon en kijken vanuit de leefruimte uit op zowel de Leie als de binnentuin. Er is een mix tussen twee- en drie-slaapkamer appartementen allen met een terras voor én achteraan. 

In de unieke binnentuin bevindt zich nog een kleinschaliger gebouw met daarin 6 twee-slaapkamer appartementen met zuidgericht terras. Het gebouw ligt iets dieper in het perceel waardoor ze niet zichtbaar zijn vanop de straat. De ruimtes worden getypeerd door hoge plafonds, betonnen ribgewelven en grote terrassen. 

De binnentuin

De tuin, die er sinds oudsher wordt in eer hersteld en zorgt voor een oase van rust. Met hedendaagse accenten en invulling wordt het een verborgen parel, uniek voor wonen in een stad.

Wandel virtueel in het Meerlenhof binnen.

Dankzij onze virtuele rondleiding kan u de stadswoningen, de parkappartementen en Leie appartementen ontdekken vanuit uw eigen woonkamer.

Residentie Meerlenhof
Damkaai 13, 8500 Kortrijk
route 
route

 

Heydelberg ligging

Exceptioneel wonen!

 

Wenst U verdere informatie, vul dan hieronder uw gegevens in.

Uw gegevens worden uitsluitend bewaard bij Meerlenhof en de geselecteerde immomakelaar en worden in geen geval doorgegeven aan derden.

 

 
 
 Een realisatie van

Koramic Real Estate logo